Nässjö, 07.06.03

 

Nässjö kommun är som bekant enda kommun med socialistiskt styre i Jönköpings län! Några högerpartister i Nässjö verkar inte ha accepterat och smält valförlusten i höstas!

 

Det har varit insändare nästan varje vecka i vilka man på alla möjliga sätt försökt övertyga läsarna om hur illa det var att S, SAFE och V fick medborgarnas förtroende i senaste valet. Det är många som tycker det börjar bli en aning tröttsamt med alla skrivelser. Det vet jag med bestämdhet! Men självklart har alla rätt att framföra sina egna tankar antingen man ar socialist eller borgare.

 

Bo Zander, Uno Kenstam, Pelle Månsson med flera har gett raka och korrekta "Svar pa Tal" till alla skrivsugna borgare!

 

Så vitt jag kan bedöma anser jag att S, SAFE och V gör ett mycket bra och noggrant arbete!

 

Hade själv 27 feb och 3 mars insändare och svar på tal där jag skrev hur fel jag ansåg det vara att socialminister Hägglund hade gjort klart att hans avsikt var att avskaffa den s.k. stopplagen mot vinstintressen i sjukvården.

 

Jag fick "Svar pa Tal" 28 feb – 5 feb. från högerpartister. Inga av dessa svar handlade om det jag skrev om. Istället valde man att skriva om vilseföring, pinsamhet, mina socialistkompisar, SAFE:s slaktande av "heliga kor" m.m. Tycker att man ska välja sina ord lite bättre!

 

Det jag tydligt framförde var att alla människor skall få den vård de behöver. Samt att ett avskaffande av stopplag mot vinstintressen i vården slår hårt mot penningsvaga medborgare!

 

I Nässjö kommun gör S, SAFE och V kompromisser och beslut som ibland kan innebära vissa förändringar i respektive partis valprogram. Så måste det självklart fungera!

 

Om jag får "Svar på Tal" pa denna insändare kommer jag inte besvara det. Har klart förmedlat mina åsikter och har inget att tillägga for denna gång.

 

Tack for Ordet!

 

 

Kjell Westerlund, Nässjö.