Hård polisinsats mot Forserums rasister!

 

Det är bedrövligt att läsa om de somaliska flyktingbarnens situation i Forserum. Förutsätter att samtliga läsare vet vad det handlar om! Om inte kan jag informera om att ett främlingsfientligt tonårsgäng misshandlar, både psykiskt och fysiskt, oskyldiga somaliska flyktingbarn på ett förhatligt, rasistiskt sätt!

 

Våra stackars, oskyldiga unga världsmedmänniskor från Somalia kan, får och vågar inte gå till skolan!! Det är hemskt och är samtidigt en skam för svensk lagstiftning! "Tonårsrasisterna" i Forserum måste ha växt upp och blivit starkt påverkade av föräldrar, anhöriga eller andra vuxna som gjort intryck på dem! Har dessa vuxna glömt och/eller förträngt den grymma världshistorien??

 

Flyktingbarnen har kommit till Sverige på grund av krig, mördade släktingar, övergrepp med mera, med mera! I Sverige, där de behöver läkande, ro och vänligt bemötande blir de istället angripna av svenska rasister.

 

Jag är inte på något sätt stolt över att vara svensk längre. Polisen måste omedelbart få större resurser att "sätta hårt mot hårt" Jag avser inte på något sätt polisvåld!!

 

Men tonårsligisterna/rashatarna och deras anhöriga måste av polisen bli tvingade och övertygade att omedelbart sluta med trakasserier av flyktingbarnen!! Om inte ska rashatarna straffas!

 

Jag bor i den invandrar/flyktingtäta stadsdelen i Nässjö och har bara goda invandrar/flyktingvänner!

 

Kan bara tillägga att jag för ett par år sedan fick två hatbrev och ett telefonsamtal när jag hade skrivit insändare om det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna! ( Alla tre var anonyma så klart) Men jag står för mina åsikter och är inte ett dugg rädd för rasisterna!

 

Kjell Westerlund, Safe-medlem, Nässjö