Gynna Nässjös handel och miljö!

 

Varför detta ständigt återkommande klagande på Nässjös utbud av konsumtionsvaror? "Att åka till A 6 i Jönköping är mycket billigare för där finns allt" har alltför länge varit ett argument som enligt min åsikt är felaktigt !  I Nässjö finns det idag hela sortimentet av det vi behöver och vill handla..., livsmedel, kläder, skor, leksaker med mera, med mera!!!!

 

Gynna istället Nässjös affärer så behöver det inte klagas mer! Som "extrabonus" minskar då förhoppningsvis antalet stressiga krav och tvångstankar inför helgen bland oss Nässjöbor? Det är min åsikt i varje fall.

 

Vår stads miljötänkande är minst lika viktigt!

Det behövs definitivt inte fler parkeringsplatser i Nässjös centrum. idag. De parkeringsplatser som finns skall självklart i första hand vara för dem som behöver det mest! Jag avser handikappade medmänniskor, äldre personer som inte orkar bära så tungt.

 

Det är tyvärr för bekvämt för många friska människor att "ta bilen." Om de inte orkar gå eller cykla kan jag upplysa om att kollektivtrafiken i Nässjö är utmärkt bra! Man kan smidigt med utmärkta tidtabeller åka till och från den stadsdel man bor i !!

 

Som avslutning vill jag informera om att en normalbilist släpper ut omkring tre ton koldioxid per år! Inte så skoj precis?

 

Hoppas att vi alla är överens om att kommande generationer skall få leva i en friskare miljö!

Men då behövs verkligen mycket stora insatser av oss alla just nu!

 

Med Vänlig Hälsning

 

kjell westerlund

Safe-medlem, Nässjö.