Rasismen i Sverige är ingen myt

 

Olof Palme hann hålla flera tal innan han brutalt mördades! Han talade då ofta om att demokratin var fast förankrad i vårt land och att vi respekterade våra världsmedmänniskor som har annan hudfärg, ras och religion! "Fula, grumliga rasteorier måste vi ta avstånd från" sa vår beundransvärde store statsman Palme vid flera tillfällen! Hoppas Olof, där han nu finns, inte vet hur verkligheten blev!

 

Sverige har blivit främlings/flyktingsfientligt i snabb takt tyvärr! Jag vet vad jag talar om eftersom jag bor i vår stads invandrarområde och stadsdel. Vi trivs tillsammans och pratar med varandra. Om alla, i varje fall några fördomsfulla svenska medborgare i staden, kunde förstå vad många har fått uppleva i sina hemländer

.

Avser bland annat brutalt mördade familjemedlemmar, barn och vuxna.Många är också både fysiskt och psykiskt krigsskadade.

 

Om Ni främlingsfientliga individer kunde förstå hur glada och stolta våra världsmedmänniskor blir när vi hälsar, skojar och pratar lite. Solidaritet, Fred och Vänskap är av högsta prioritet för mig. Det räcker ofta med ett glatt Hej !

 

I september är det val och jag vill tro att Sverige-Demokrater i allmänhet och Svenskarnas Parti i synnerhet kraftigt går tillbaka! Men allra bäst vore om de "tonar ner" sina fula, rasistiska åsikter en aning!

 

Om någon oliktänkande ger mig "Svar på tal" svarar jag inte. "Har sagt mitt"

 

 

Signatur:

kjell nässjö

Safe-medlem och

Vänsterpartist riks.