SMS-tyck från Uno Kenstam

 

För någon vecka sedan lyckades Hedenmo från SvT mer eller mindre tvinga Kinberg-Batra (M) att säga att SD är rasistiskt. Detta ledde till att Busch-Thor (KD) sa att de inte är det.

Vips har public service lyckats skapa en icke-nyhet med mängder av debatter och inslag som ger SD massor med reklam. Grattis SD!

Uno Kenstam, Nässjö

 

Sverigedemokraterna ville inte åka till Aneby och 'Alla får plats'. Det kommer att bli svårt att integrera Sverigedemokraterna, när de inte kommer till mötena.

Uno Kenstam, Nässjö

 

Förr ville man att kvinnor med bikini skulle klä på sig. Nu vill man att kvinnor med burkini ska klä av sig.

Uno Kenstam, Nässjö

 

Alternamedia/Nya Tider får inte längre vara med på Bokmässan. Nya Tider får presstöd och mässans tema är yttrandefrihet. Återigen får denna del av yttersta högern bekräftelse på att de är offer i ett intolerant politiskt samhällsklimat.
Uno Kenstam, Nässjö

 

Brexits kortsiktiga små effekter har klingat ut. Nu hotar EU-anhängarna med de långsiktiga. Det gjorde de även när svenskarna röstade nej till EMU och euro. Tur att vi struntade i de hoten.
Uno Kenstam, Nässjö

 

Internationella krigsförbrytartribunalen skriver att Slobodan Milosevic inte var en del av ett "gemensamt brottsligt företag" för att fördriva muslimer och kroater under kriget i Bosnien. 

I domen står "Slobodan Milosevic [tyckte] att alla medlemmar av andra nationer och etniciteter måste skyddas. Milosevic förklarade vidare att brott skulle bekämpas beslutsamt." Milosevic förordade en politisk uppgörelse. 

Rentvådd 5 år efter sin död!

Uno Kenstam, Nässjö

 

De som kastar sten på polis, ambulans och räddningstjänst försenar hjälpinsatser. De är alltså potentiella mördare.

Uno Kenstam, Nässjö