Hej Evald.

 

Tack för klarläggandet beträffande det sedan tidigare av er utlysta mötet den 2/6 kl. 19.00 om Parkgården. Jag har tidigare anmält mig och min anmälan kvarstår.

 

Genom ert initiativ till mötet den 2/6 anser jag att SPF och PRO tar ansvar för att just de frågor som era medlemmar vill ha svar på får en seriös behandling. Vi politiker måste visa respekt för att mötet får ett innehåll som handlar om just era medlemmars frågor. Ert möte är ju sedan tidigare väl förankrat hos samtliga politiska partier, som borde visa uppskattning för det engagemang som SPF och PRO visar.

 

Jag anser därför att det är respektlöst och ett exempel på maktmissbruk när kommunstyrelsens ordförande försöker att utmanövrera SPF:s och PRO:s möte genom att bjuda in till ett möte exakt samma dag och kväll, men med ett helt annat syfte och innehåll.

 

Det är naturligtvis välkommet att kommunstyrelsens ordförande bjuder in till en dialog om Parkgårdens framtid, inte minst med tanke på hur lite fakta som hittills lämnats ut. Jag förväntar mig att kommunstyrelsens ordförande visar sedvanlig respekt och ödmjukhet genom att förlägga dialogen om Parkgårdens framtid vilken annan dag/tid som helst utom just kvällen den 2/6.

 

Med vänlig hälsning

Anders Hansen, SAFE

 

Fotnot: Kommunstyrelsens ordförande Anci Magnusson m.fl. backade så småningom och ändrade tid på sitt möte med en timma till 17:30 så att alla intresserade kunde gå på båda mötena. / Thomas E